Welke fietsaccessoires heb jij nodig?

Fietsaccessoires kunnen een enorm verschil maken wanneer jij een echte fietser bent. Fietsaccessoires kopen is iets wat mensen soms nogal lastig vinden, want wat heb je nou precies nodig? In dit artikel nemen je we mee naar de beste fietsaccessoires voor iedereen.

 

Woon- werkverkeer

Wanneer je de fiets pakt om naar je werk te gaan dan zijn er een aantal accessoires erg handig. Om te beginnen is het handig om een fiets te kopen die lekker fietst en versnellingen heeft. Op deze manier is het een fijne trip naar je werk en bespaar je ook nog eens veel tijd. Hiernaast zijn spartborden belangrijk om droog en vooral ook schoon aan te komen bij regenachtig weer. Ook een rek kan erg handig zijn wanneer je regelmatig veel spullen mee moet nemen naar de werkplek. Hiernaast is licht ook belangrijk omdat je in de wintermaanden vaak in het donker naar werk of naar huis moet fietsen. Ten slotte is een goed slot ook handig, want niet alle werkgevers hebben een beveiligde plek waar je jouw fiets kan neerzetten.

 

Mountainbikers

Voor mountainbikers zijn natuurlijk andere accessoires belangrijk. Als je overdag gaat fietsen heb je namelijk geen verlichting nodig. Wel is een helm een essentieel onderdeel, aangezien dit je leven kan redden wanneer je valt. Hiernaast is het ook handig om plek te hebben waarin je water of ander drinken kan vervoeren. Je bent namelijk vaak lange tochten aan het maken en zonder bidon kan je snel uitdrogen. Ten slotte is het ook nog fijn om goede schoenen te hebben, want deze kunnen kracht wegnemen tijdens het trappen.

 

Racefietsers

Ten slotte hebben we ook nog de racefietsers. Doordat er grote snelheiden worden gehaald is een goede fiets van groot belang. Hiernaast zijn fietscheonen met schoenplaatjes ook belangrijk om de efficientie van het trappen te verhogen. Ook bij tochten op een racefiets is water van groot belang, dus een bidon is belangrijk. Ten slotte heb je hier natuurlijk ook goede verlichting nodig wanneer je in het donker rijdt.

 

Ben je nog opzoek naar fietsaccesoires? Dan kan je nu nog terecht bij OMNI Bikeparts.

Welke fietsaccessoires heb jij nodig?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *